Loader

Η ΣΟΥΡΩΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Είναι αφιερωμένη στα σημαντικά επιτεύγματα των γυναικών σε διάφορους τομείς, όπως η εργασία, η εκπαίδευση και η κοινωνική προσφορά. Αποτελεί επίσης μια ευκαιρία για να αναδειχτούν οι προκλήσεις και τα δικαιώματα των γυναικών στον εργασιακό χώρο.

Στη ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. είμαστε περήφανοι που το 37% των εργαζομένων είναι γυναίκες. Η προώθηση της ισότητας των φύλων αποτελεί κεντρικό στοιχείο της εργασιακής μας κουλτούρας. Οι ευκαιρίες πρόσληψης και ένταξης στον εργασιακό χώρο είναι ίσες για όλες και για όλους. Οι γυναίκες που εργάζονται μαζί μας βρίσκονται σε ένα δίκαιο και αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον, όπου ενισχύεται ενεργά η θέση του γυναικείου φύλου. Στην εταιρία μας, η παρουσία γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις  οφείλεται στον επαγγελματισμό τους και αποτελεί έμπρακτο παράδειγμα αξιοκρατίας.

Η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει την ισότητα των φύλων και τη δικαιοσύνη στον εργασιακό χώρο, και να προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους εστιάζοντας στη μοναδικότητα του καθενός.