Loader
εξωφυλλο

Σεμινάριο Ηγεσίας από τη Σουρωτή για τους Ανθρώπους της

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ανθρώπων της στη διαμόρφωση μιας ευοίωνης πορείας προς την επιτυχία, η εταιρία, επενδύει σταθερά στη διαρκή  επιμόρφωση των εργαζομένων της; προσφέροντας προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης.

Στις 15 Ιουνίου 2021 η εταιρία εισήγαγε το σεμινάριο/Mini MBA  με τίτλο «LAWS AND SKILLS OF LEADERSHIP EMOTIONAL ARITHMETICS”  που είναι εστιασμένο στην ανάπτυξη των απαραίτητων ηγετικών ικανοτήτων και συμπεριφορών, το οποίο παρακολούθησαν όλοι όσοι έχουν την ευθύνη ομάδων, τα Ανώτατα Στελέχη και οι Υπεύθυνοι τμημάτων. Η πρώτη ενότητα είχε διάρκεια τρεις ημέρες ενώ οι  επόμενες είναι προγραμματισμένες για  το  Σεπτέμβριο  και θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι:

  • Να μυήσει όλους τους Ηγέτες του οργανισμού σε ένα Mοντέλο Ηγεσίας, που λειτουργεί σαν ένας δρόμος επίδειξης συμπεριφορών και δράσεων.
  • Να βοηθήσει τους Ηγέτες του οργανισμού να αναπτύξουν τις κρίσιμες Ηγετικές Δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου:
  • Να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Να συμβάλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας, της ομάδας και του οργανισμού.
  • Η αφοσίωση και δέσμευση του Aνθρώπινου Δυναμικού.

Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει περίπου 1300 slides και videos, καθώς και  260 case studies, προκειμένου η προσφερόμενη νέα γνώση να είναι ζωντανή και ευχάριστα  απορροφήσιμη.
Είναι βασισμένο στις εμπειρίες των δημιουργών του σε εταιρείες πρότυπα για την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων και περιλαμβάνει άριστες πρακτικές από εταιρείες σε όλο τον κόσμο που φημίζονται για την ανάπτυξη ηγεσίας και την ανάδειξη ηγετικών στελεχών.

Εισηγητής στο σεμινάριο ο Σωτήρης Κυριακού, έχει διατελέσει επί χρόνια ακαδημαϊκός, συγγραφέας 11 βιβλίων, σύμβουλος, coach σε θέματα ηγεσίας, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στηρίζοντας ανώτατους Έλληνες ηγέτες, σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το φλέγον θέμα της Ηγεσίας και πιστεύει ακράδαντα πως η ηγεσία διδάσκεται και μαθαίνεται.

6 (1)