Loader

ΣΟΥΡΩΤΗ – ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ

Το νερό είναι μια θεμελιώδης ανθρώπινη ανάγκη και ένας πολύτιμος πόρος, που συντηρεί όλη τη ζωή στη Γη. Με το σύνθημα “Μη σπαταλάς το νερό σήμερα, για να μην το στερηθείς αύριο”, ο ΟΗΕ καθιέρωσε την 22α Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα υπενθύμισης της σημασίας του νερού στην ανθρωπότητα αλλά και ευαισθητοποίησης για το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης. Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό, ας συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ανάγκη να εντείνουμε άμεσα τις προσπάθειές μας για την προστασία και την εξοικονόμηση του νερού.

Για τη ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ ο σεβασμός προς τη φύση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών είναι προτεραιότητα και βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ για ένα βιώσιμο μέλλον. Προκειμένου να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα έχει βελτιστοποιήσει το σύστημα παραγωγής και εμφιάλωσης της και έχει υιοθετήσει με μεγάλη επιτυχία σύστημα διαχείρισης επαναχρησιμοποιούμενων φιαλών καθώς και πρόγραμμα ανακύκλωσης των φιαλών.

Για πάνω από έναν αιώνα η Σουρωτή ξεδιψάει χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα. Η Σουρωτή πηγάζει από την ομώνυμη ιαματική πηγή ΣΟΥΡΩΤΗ και απολαμβάνεται ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας. Διακρίνεται για τη μοναδικότητά της, ως προς την πλούσια σύσταση του μεταλλικού νερού της και είναι εμπλουτισμένη από την φύση με ωφέλιμα στοιχεία για τον οργανισμό, όπως πυρίτιο, όξινα ανθρακικά, μαγνήσιο, ασβέστιο, λίθιο.

Γιατί το σύνθημα της Σουρωτής είναι πανανθρώπινο ότι το νερό είναι πηγή ζωής.