Εγκαταστάσεις

Για τη Σουρωτή δεν υπάρχουν σύνορα!

Σήμερα, 90 χρόνια από την πρώτη του εμφιάλωση, το Aνθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΟΥΡΩΤΗ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών, που έχουν απαίτηση για ποιότητα και υγεία, αλλά και συγχρόνως στην κορυφή των πανελλήνιων πωλήσεων του κλάδου.


Τα προϊόντα της Σουρωτής Α.Ε. εμφιαλώνονται στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά της στην τοποθεσία Σουρωτή στη Βόρεια Ελλάδα.

Ομάδα ειδικών επιστημόνων, που συνδυάζουν τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία σχετικά με την τεχνολογία εμφιάλωσης, καθώς και το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο για όλους τους ελέγχους και δοκιμές που απαιτούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, κάνουν καθημερινά πραγματικότητα την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των προϊόντων της "Σουρωτής Α.Ε.".

Ο αρμονικός συνδυασμός του ανθρώπινου δυναμικού και της υλικής υποδομής διασφαλίζει ότι τα προϊόντα Σουρωτή πληρούν τόσο τις προδιαγραφές της ελληνικής νομοθεσίας για το εμφιαλωμένο νερό, όσο και τους όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.    

Η επιχείρηση με τέσσερις πλήρεις γραμμές παραγωγής, μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, 134 μόνιμους ειδικευμένους εργαζόμενους, νέες κτιριακές εγκαταστάσεις 7.500 τ.μ., υποκατάστημα στην Αθήνα και νέα προϊόντα, ανοίγει νέους ορίζοντες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.