Σουρωτή και Υγεία

ΣΟΥΡΩΤΗ - Φυσική Ασπίδα Υγείας

Αναβλύζει κατευθείαν από την καρδιά της γης, με περίπου από 1.000 mg/L διαλυμένα άλατα και μεταλλικά στοιχεία, που το καθιστούν ένα από τα πιο εμπλουτισμένα μεταλλικά νερά.

Είναι πλούσιο σε ωφέλιμα μεταλλικά στοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο και σε όξινα ανθρακικά.

Ας δούμε πώς βοηθούν τον οργανισμό αυτά τα απαραίτητα στοιχεία:

ΑΣΒΕΣΤΙΟ: Χρησιμεύει στη δημιουργία και τη διατήρηση γερών και υγιών οστών και δοντιών. Προφυλάσσει από την οστεοπόρωση και την υπέρταση.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Διασφαλίζει, μαζί με το ασβέστιο, την καλή υγεία και λειτουργία οστών, δοντιών, νεύρων, μυών και καρδιάς. Εμποδίζει την πήξη του αίματος και προστατεύει από θρομβώσεις των αγγείων και από εμφράγματα. Συμβάλει στην πρόληψη του άγχους και στην άμυνα του οργανισμού από ασθένειες.

ΚΑΛΙΟ: Το Κάλιο όπως και το Νάτριο βοηθά στη διατήρηση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας στα υγρά του σώματος και στο αίμα και ρυθμίζει την ποσότητα του νερού μέσα και έξω από τα κύτταρα. Είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος και βοηθά στη λειτουργία της καρδιάς. Προφυλάσσει από την υπέρταση και από καρδιακές αρρυθμίες και ως συστατικό των πεπτικών υγρών στο στομάχι λαμβάνει μέρος και στην πέψη. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία των μυών και της καρδιάς, στην πήξη του αίματος και στην συντήρηση των κυτταρικών μεμβρανών.

ΟΞΙΝΑ ΑΝΘΡΑΚΙΚΑ: Βοηθούν στη ρύθμιση της οξύτητας στο στομάχι και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία της πέψης και γενικά στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.


Η ΣΟΥΡΩΤΗ έχει μεταλλική περιεκτικότητα από τις πιο υψηλές και πιο ευεργετικές που την καθιστούν ως ένα από τα πλουσιότερα μεταλλικά νερά στον ΚΟΣΜΟ. Απολαύστε την!