Εκδηλώσεις

Εκτός Ορίων με Σουρωτή! Αυτό είναι το σύνθημα.

Οι καταναλωτές τη βρίσκουν σε κάθε μεγάλη εκδήλωση, σε κάθε κατάσταση, σε στιγμές χαράς αλλά και χαλάρωσης!

Στα χρόνια της απρόσωπης επικοινωνίας των μεγάλων επιχειρήσεων, η Σουρωτή Α.Ε. πρωτοτυπεί και εστιάζει την ανάπτυξή της, στην προσωπική επαφή με τους καταναλωτές της.

Στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων μια σειρά από κοινωνικές εκδηλώσεις, events και party, που έγιναν με απλές καθημερινές αφορμές και στόχο να καλυτερεύσουν τη διάθεση και τη ζωή όλων μας, είχαν σαν αποτέλεσμα την τεράστια διάδοση του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΣΟΥΡΩΤΗ στις νεαρές ηλικίες, διατηρώντας πάντα σταθερά την προτίμησή του, στις παραδοσιακά μεγαλύτερες.

Μαζί μας, μικροί και μεγάλοι φίλοι ένοιωσαν την αίσθηση της δροσιάς, συμμετέχοντας σε καλοκαιρινά παιχνίδια. Ανακάλυψαν μερικούς από τους αναρίθμητους παράδεισους των ελληνικών νησιών, παρακολούθησαν θεατρικά έργα, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και αθλητικούς αγώνες με την αρωγή πάντα, της Σουρωτής.

Μαζί στηρίξαμε αθλητές, ανθρώπους των γραμμάτων, της τέχνης και του πολιτισμού. Διοργανώσαμε δειγματοδιανομές, καταναλωτικούς διαγωνισμούς και πάρτι με τη συμμετοχή κάθε ηλικίας.

Η μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών οδήγησε τη Σουρωτή στη δημιουργία fun club που σήμερα αριθμεί 3.000 μέλη.

Στην Ενότητα COOL EVENTS, δείτε τη Σουρωτή να πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση, στα σπορ, στη μουσική και στον πολιτισμό.